932066020159038Skyn Iceland – hudpleje fra Island til stresset hud – greenharmony
Turen går til ........ Middelhavet

Skyn Iceland – hudpleje fra Island til stresset hud

Skyn Iceland – hudpleje fra Island til stresset hud

Skyn Iceland

Skyn Iceland

Af og til skal tingene være rigtig slemme for at kunne blive gode igen. Sådan oplevede amerikanske Sarah Kugelmann fra brandet Skyn Iceland, hvordan stress og alvorligt arbejdspres nedsatte hendes immunforsvar meget og fik hende indlagt på et hospital ude af stand til at bevæge sig. Hun fik at vide hos lægen, at hvis hun ikke satte tempoet ned, ville hun ikke nå at blive 40 år.

Den slags beskeder får os til at tænke en ekstra gang over tingene, og det var grunden til at hun valgte at tage på en rejse til Island, hvor hun faldt for den smukke natur og den naturlige botanik der er på Island, samt gletchervandets helende virkning.

Hun havde selv arbejdet i en ledende stilling i hudpleje industrien for et af de store brands i 20 år, da hun havde denne oplevelse. Det fik hende til at genoverveje sit liv, og starte på sit eget brand Skyn Iceland. Dette brand er formuleret til at berolige og lindre stresset hud.

Hos Green Harmony forhandler vi Skyn Iceland, som forøvrigt også anbefales varmt til patienter i kræftbehandling, da produkterne indeholder virksomme stoffer der kan berolige en stresset hud efter f.eks. strålebehandling. Kig forbi shoppen, eller skriv til os på info@greenharmony.dk, vi hjælper gerne med gode råd, hvis du har behov for yderligere vejledning.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til ........ Middelhavet