932066020159038Vild med Dr. Haushcka – greenharmony
Skyn Iceland - hudpleje fra Island til stresset hud

Vild med Dr. Haushcka

Vild med Dr. Haushcka

Dr. Hauschka hudpleje

Dr. Hauschka hudpleje

Jeg har længe været vild med Dr. Hauschka, og kan huske i starten af 00’erne hvor Madonna var deres spokesperson og i den grad fik pustet nyt liv i det efterhånden gamle brand. Dr. Hauschka er både økologisk, dyrevenligt og bæredygtigt fremstillet. Jeg har for længe siden besluttet, at jeg helst køber økologisk når jeg skal handle både dagligvarer, men også skønheds pleje, og her er virkelig en af de erfarne på området.

Tyskerne har altid været med når det gjaldt det naturlige, jeg har tit rejst i Tyskland og deres helsebutikker er virkelig noget for sig selv, og de er meget religiøse omkring de produkter de sælger. Dr. Haushcka har rødder helt tilbage til 1935, hvor de var pionerer indenfor den naturlige hudpleje. Det startede oprindelige med at de udviklede lægemidler, men så mødte grundlæggeren Rudolf Hauschka kvinden Elisabeth Sigmund, der arbejdede som kosmetolog i Sverige, og de to slog pjalterne sammen og begyndte herefter at udvikle hudplejen, som er udviklet til det vi kender idag.

Vi har i første omgang valgt at tage Dr. Hauschkas hudpleje hos Green Harmony, se dig omkring i shoppen og shop hvis du er vild med Dr. Hauschka. Vi satser på at introducere den flotte makeup serie fra brandet senere i 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyn Iceland - hudpleje fra Island til stresset hud