932066020159038Tester Korean Beauty Masks fra Skin Republic – greenharmony
Vild med Dr. Haushcka

Tester Korean Beauty Masks fra Skin Republic

Jeg har været heldig at få lov at teste nogle af sheet maskerne fra den award vindende serie Skin Republic, som er et af verdens største brands af Korean Beauty masker. Maskerne er produceret i Korea, og er en del af den store Korean Beauty bølge vi har set over de sidste år. Det er masker af høj kvalitet og til en meget overkommelig pris (50,- pr. stk.).

I serien findes både masker til ansigt, øjne, fødder og hænder. De er fremstillet ud fra de seneste fremskridt indenfor hudpleje med styrkende egenskaber fundet i naturen.

Jeg har fået 3 til test – Collagen Infusion, Brightening Vitamin C og CoQ10 med Caviar. Lækre sager, hvor jeg idag har prøvet den lysnende med C-vitamin da jeg har lidt pigmentpletter på halsen der ikke rigtig er til at få has på. Man starter med en slags sukkerscrub som er del 1, og derefter tages selve sheetet som er infuseret med antioxidanter og plantekstrakter. Når den har siddet en 20-25 minutter, fjernes masken og den overskydende væske smøres ud på huden.

Jeg er virkelig imponeret over hvor blød min hud blev efter jeg havde brugt den – jeg havde ikke behov for dagcreme bagefter.

Bare på med lidt let serum fra Caudalie (Resveratrol Firming Serum) og så lidt foundation fra Bodyshop (Fresh Nude foundation) og Bourjois Air Mat på en Beautyblender. Jeg bruger 2 slags foundation, da jeg har tendens til en lidt skinnende T-zone og er lidt mere tør på kinderne, Air Mat giver en fin mat hud uden at udtørre.

Min hud har fået en flot “plumpet” glød efter jeg har brugt masken, så det er helt sikkert et hit som jeg vil overveje at tage på hylderne i shoppen. De får min klare anbefaling herfra.

skin_republic_2_step_brightening_face_mask

skin_republic_2_step_brightening_face_mask

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med Dr. Haushcka