932066020159038Ecooking – Hudpleje der virker og er nede på jorden – greenharmony
Tester Korean Beauty Masks fra Skin Republic

Ecooking – Hudpleje der virker og er nede på jorden

Ecooking

Ecooking

Jeg er rigtig glad. Både som forbruger, men også som indehaver af en shop der forhandler Ecooking. For det er simpelthen en af de hudpleje serier der udover at være super-effektiv, også kan noget for min hud. Produkterne er skabt af Tina Søgaard, da hun selv havde store problemer med kedelig og grå hud efter en personlig krise. Hun gik i gang med at røre cremer til sig selv og idag er Ecooking blevet et særdeles velkendt mærke i Danmark. Det bedste ved Ecooking er i mine øjne de helt almindelige danske navne på produkterne, de kalder en dagcreme for en dagcreme og ikke noget fancy navn. Jeg har et par anbefalinger til helt almindelig lynhurtig hudpleje.

Mine favoritter er:

Rensegel – Den bruger jeg hver morgen sammen med min Magnitone Brush. Flot velplejet hud bagefter og med formindsket porestørrelse som bonus. Jeg bruger efter tip fra Anette fra  Beautyspace altid en god bomuldsvaskeklud, der eksfolierer huden og fremmer collagen dannelsen. Voila – ren, frisk hud med mindskede porer, ja tak.

Dagcreme – Jeg har lidt problemer med at finde en dagcreme der ikke fedter for meget, men synes denne dagcreme fra Ecooking giver mig et godt underlag at arbejde på før hele krigsmalingen skal påføres.

Peelmaske – Når jeg har god tid, bruger jeg Ecookings Peelmaske, som giver mig den rette dosis syre (mælkesyre og AHA) for at give en frisk og flot hud. Den peeler fint, og denne sommer har den manglende sol været god ved mine pigmentpletter, som ellers plejer at dukke frem her sidst på sommeren.

Jeg er ikke sponsoreret på dette indlæg – men skriver om produkter fra min shop Green Harmony som jeg selv anvender.

Ecooking

Ecooking

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester Korean Beauty Masks fra Skin Republic