932066020159038Gode råd om daglig hudpleje – greenharmony
Ny webshop - endelig i luften - masser af 2017 efterårsnyt på vej

Gode råd om daglig hudpleje

Gode råd om daglig hudpleje

Vi kender alle til det med hudpleje og makeup, hvad skal vi bruge og hvad er vores budget til at investere i den rette hudpleje? Når jeg anbefaler hudpleje, plejer jeg altid at give følgende gode råd:

Find et godt renseprodukt
Renseprodukter er selvfølgelig meget forskellige efter hvilken hudtype du har, men såvel morgen som aften, skal du rense huden grundigt for at fjerne makeup og snavs. Det er vigtigt at huske en rigtig god afrensing inden du skal i seng, gammel creme og makeup kan være medvirkende til bl.a. forstørrede porer og kedelig grå hud. I øjeblikket bruger jeg Dr. Hauschkas Soothing Cleansing Milk både morgen og aften, da den afrenser både snavs og makeup effektivt. Anvend evt.  en af de roterende rensebørster fra Magnitone, som kommer renser huden godt i bund, og som reducerer porestørrelsen. Den giver virkelig et forfinet udseende.

På med en skintonic eller mist
Når afrensningen af huden er færdig, kan man efter smag og behag enten anvende en skintonic der passer til den hudtype man har, eller man kan spraye en mist på huden før man anvender sin dagcreme. Hvis jeg bruger tonic, lader jeg den tørre, og derefter bruger jeg en mist som jeg sprayer på lige før min ansigtscreme for at holde på fugten. Misten bruger jeg altid, både sommer og vinter.

Ansigtsolie og/eller dagcreme
Det er lidt en smagssag om man kan lide at anvende ansigtsolie, da mange synes det er en fedtet omgang. Men istedet for at bruge olien direkte på huden, blander jeg altid et par dråber i min dagcreme. Jeg er især ret glad for Trilogys Antioxidant Rosehip Oil som giver huden et flot fugtmættet skær. Min absolutte yndlingsdagreme er Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream, da den er rigtig fin til en hud der har tendens til at skinne lidt op af dagen. Det er virkelig en favorit, der er ikke mange cremer jeg har prøvet der har været så effektiv til at kontrollere huden i løbet af dagen. Når jeg har påført mine ansigtsprodukter, er det lige tid til at lave en gang bananklatkager, som jeg bare synes er den lækreste morgenmad.

Foundation
Næste step er at få foundation på efter dagcremen er trængt ind i huden. I hele ansigtets O form bruger jeg en mere fugtende foundation, og i T-zonen bruger jeg en mere matterende, da jeg har tendens til at skinne lidt i løbet af dagen. Jeg bruger altid en Beautyblender for det pæneste resultat.

Makeup
Jeg bruger altid makeup. Jeg føler mig nøgen uden min makeup, og skal der ikke for meget på, er der altid flydende foundation, lidt bronzer fra Vita Liberata, Mineralpudder fra Benecos, Mascara fra Mirenesse og sidst men ikke mindst har jeg altid Max Factors Lipfinity på som holder hele dagen.

Aftenpleje
Jeg husker altid at afrense huden om aftenen, det er alfa og omega og gør det dejligt nemt lige at rense af om morgenen. Iøjeblikket bruger jeg gelen Environ Skin Essential A, den har retinol som glatter hudens udseende og efter et stykke tids brug synes jeg den gør et godt stykke arbejde på pigmentering,den er med til at ensarte min hudfarve.

Parfume
Jeg har altid et lille spritz parfume på, i øjeblikket er mine favoritter CLEAN Parfume Warm Cashmere og Zarko Pink Molecule.

Sidst men ikke mindst
Min hudpleje bliver også fulgt op af en sund livsstil hvor jeg prøver at flette sund mad og den motion der kan være tid til, der er ikke noget som en god gang motion der giver huden kulør.

Mine anbefalinger er helt ud fra personlige erfaringer, og der er ingen affiliate links til produkter, det er udelukkende personlige anbefalinger og mange af varerne er fra min egen shop Green Harmony. De fleste er økologiske hudplejeprodukter, og alle til en overkommelig pris.

Hudpleje, parfume og makeup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny webshop - endelig i luften - masser af 2017 efterårsnyt på vej