9320660201590384 nyheder fra CLEAN Parfume i shoppen – greenharmony
Gode råd om daglig hudpleje

4 nyheder fra CLEAN Parfume i shoppen

4 nyheder fra CLEAN Parfume i shoppen

Efteråret er tiden hvor der kommer nye parfumer og gaveæsker fra CLEAN, og i år er ingen undtagelse.

Igen i år er der de fantastiske CLEAN Limited Edition Rollerball Sæt med 5 x 5 ml. parfume i de dejlige dufte Warm Cotton, Rain, Skin, Air og Fresh Laundry. Altså 5 klassikere i en fin gaveæske, enten til at give som gave, eller måske bare som forkælelse til dig selv, hvis du holder af parfumerne. Limited Edition CLEAN Rollerball Layering Collection julesæt med 5 travel-size mini Rollerball Parfumer. Bær dem alene eller kombinér for at opnå en ny duft, der er unik for dig. CLEAN er simpel, nostalgisk og øko-bevidst.

Æskerne med 5 Rollerball Parfumer koster 245,- hos Green Harmony – se dem her

Limited Edition CLEAN Rollerball Layering Collection julesæt med 5 travel-size mini Rollerball Parfumer. Bær dem alene eller kombinér for at opnå en ny duft, der er unik for dig. CLEAN er simpel, nostalgisk og øko-bevidst. DUFTENE I SÆTTET ER Warm Cotton Rain Skin Air Fresh Laundry Eau de Parfum, 5x5 ml, pris: 245 kr.

Som altid lanceres der en Limited Edition, og dette år er det en lillesøster til CLEAN Cashmere, nemlig CLEAN Warm Cashmere. En dejlig efterårsduft, hvor bergamotte, solbær, blodappelsin og iris er fremtrædende og den slutter med en dejlig varme af cedertræ.

Du finder den hos Green Harmony lige nu til 395,- for 30 ml i en begrænset periode – se den her

 

Blødheden fra Figen blandet med Solbærs søde sprødhed bringer dig tilbagetil simple øjeblikke af bekvemmelighed iført lag af Cashmere på en frisk efter-årsdag. Denne Limited Edition duft indeholder noter af Bergamotte, Solbær,Iris og Cedertræ.\’Warm Cashmere er en ny fortolkning af en grøn blomsterduft, ikke baseretpå den friske og rene effekt, men dét at vække en sensuel og fængslendefølelse. For mig, er det en frisk og varm duft på moderne vis.’– Perfumeur, Antoine Lie\DUFTNOTER\TOPBergamotte, Blodappelsin, SolbærMIDTEAfrikansk Orkidé, IrisBUNDVetiver Haiti, Cedertræ, Moskus\PRIS30 ml / 395 kr

Op til jul laver CLEAN gaveæsker med 3 populære parfumer, der kan mikses på kryds og tværs. Jeg selv er ret vild med blandingen af Rain og Warm Cotton, dejlig frisk duft, med varmen fra Warm Cotton.

Sættet med 3 x 30 ml parfume koster 549,- og du kan finde den her

Omfavn julens magiske ånd med denne Limited Edition CLEAN Perfumer Layering Trio. Bær hver duft alene eller kombinér for at opnå en duft, der er unik for dig. \TRIOEN INDEHOLDERSkinWarm CottonRain\Eau de Parfum, 3x30 ml, pris: 525 kr.

Sidst men ikke mindst er den store favorit fra CLEAN Warm Cotton, gaveæsken med 3 produkter, parfume 30 ml, bodyshower og bodylotion til en pris på kun 395,- for alle 3 dele. Det er et skønt sæt til en god pris, som du finder her

Giv en gave, der er opmuntrende, ren og frisk med CLEAN Warm Cotton Trio. Warm Cotton indfanger følelsen af et blødt, varmt håndklæde med noter af Citrus, Syren og Jasmin over en diskret men sensuel blanding af Rav og Moskus. GAVESÆTTET INDEHOLDER 30 ml Eau de Parfum 100 ml Shower Gel 100 ml Body Lotion Pris 395 kr.

Du finder alle sættene netop nu hos Green Harmony.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd om daglig hudpleje