9320660201590385 ting du ikke vidste om Green Harmony – greenharmony
25% Rabat på alle parfumer i shoppen

5 ting du ikke vidste om Green Harmony

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=23722&bannerid=24609

5 ting du ikke vidste om Green Harmony

1. Vi er en mindre familiedrevet webshop – mit navn er Mette Sloth Eriksen. Jeg er indehaver og styrer det meste lige fra oprettelse af produkter på siden på Green Harmony, til indkøb af varer og kampagner. Min mand og 2 sønner hjælper til i pakkeriet når der er for travlt. Jeg gør alt for at give kunderne en god oplevelse i vores shop, og vi løber stærkt af og til (som i virkelig stærkt). Jeg sætter en ære i at give alle mine kunder en god oplevelse.

2. Shoppen startede egentlig i sin tid med ideen om at kunne sælge lækker hudpleje og parfume til gode priser. Vi kan desværre ikke altid få lov at forhandle mange af de dejlige danske økologiske hudplejebrands, som ikke vil sælges i (mindre) webshops. Så derfor har vi mest engelske, franske og amerikanske produkter på hylderne. Vi ville det gerne anderledes, men sådan er det.

3. Interessen for hudpleje stammer helt tilbage til mine unge dage, hvor jeg interesserede mig meget for hudpleje og dens virkning på huden. Jeg går samtidig rigtig meget op i hvad man kan gøre indefra, med f.eks. fiskeolie, hørfrøolie for at fremme hudens udseende og mit velvære. Jeg har nogle pigmenteringer (solskader fra ungdom) som jeg ved hjælp af Imedeen og fiskeolie næsten har fået bugt med (sponsorerede links).

4. Butikken er egentlig startet op i samarbejde med min mor, men hende mistede jeg desværre til kræften for 2½ år siden. Hun var med som bogholder og min støtte når det hele måske ikke lige gik så godt i starten, så hende kan jeg virkelig takke for at få modet til at starte shoppen op. Hun var i mange år selvstændig sammen med min far, hvor de drev en mindre biograf i byen hvor vi bor, mens min bror og jeg stod og hev billeter eller passede kiosken.

5. Hvis du sidder med en drøm om selv at starte din egen hudpleje webshop, skal du sørge for at du har økonomien bag dig, og at du først og fremmest har modet til at turde give dig i kast med den konkurrence der i netop det den branche. 

makeup-brush-1768790_640

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% Rabat på alle parfumer i shoppen