932066020159038Magnitone Makeup Blending Brush – greenharmony
Så er det snart jul - eller næsten da

Magnitone Makeup Blending Brush

Magnitone Makeup Blending Brush

Jeg er personligt meget begejstret for denne fine automatiske LED drevne makeup blender brush, som kan påføre din foundation, pudder o.l. i en virkelig flot kvalitet. Den fungerer lidt som den velkendte rensebørste, man skruer et børste hoved på, og så virker den pulserende børste ved at fordele makeuppen i en airbrushed kvalitet på huden. Den dækker helt perfekt og gør at dine porer synes mindre. Virkelig flot resultat. Se evt. nærmere på videoen fra Magnitone – det smarteste er, at den kan lades op via et USB stik på din PC, det er virkelig en genial løsning.

Se den i shoppen, Magnitone Makeup Blending Brush

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det snart jul - eller næsten da