932066020159038Escentric Molecules – dufte sammensat af molekyler – greenharmony
10 Favoritter fra Meraki

Escentric Molecules – dufte sammensat af molekyler

Escentric Molecules – dufte sammensat af molekyler

Duftene har efterhånden gået deres sejrsgang verden over og er idag manges personlige favorit. Helt tilbage i 2006 kom den første duft på hylderne og de blev revet væk og gør det den dag idag. Hemmeligheden bag Molecule no. 1 er Iso E Super, som er er syntestisk aroma duftmolekyle der udvikler sig forskelligt fra person til person der bærer den. Den kan endda bæres af mænd, da den er så personlig når den udvikler sig ved hudens varme. Duften er lidt svær at beskrive, da den er så forskellig i sin duftudvikling.

Sikkert er det dog, at denne parfume har en virkelig stor fanskare rundt omkring på kloden og er en bestseller blandt parfumer. Siden er der kommet en god del øvrige dufte til, seneste bl.a. Molecule no. 04 og Escentric 04. Dem er jeg selv ret begejstret for, da de er lidt varmere i duften.

Vi har valgt at forhandle Escentric Molecules hos Green Harmony da de er så rent sammensat, at de kan bæres af de fleste uden at huden irriteres. Så tilbuddende i butikken netop nu under Escentric Molecules

Escentric Molecules

Escentric Molecules

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Favoritter fra Meraki