932066020159038Spar 15% på Vita Liberata hos Green Harmony – greenharmony
Sprøde forårstoner fra CLEAN parfume

Spar 15% på Vita Liberata hos Green Harmony

Spar 15% på Vita Liberata hos Green Harmony

I øjeblikket kører vi rabat på Vita Liberata, økologisk selvbruner serie. Serien er ud over at være økologisk, faktisk også en af de selvbruner serier der i mine øjne giver det flotteste resultat.

Jeg bruger hver morgen deres Trystal Minerals Bronzer pudder, som er en bronzer pudder med selvbruner effekt. Den tager lige det vinterhvide af ansigtet, og giver et flot resultat der ikke er for brunt, og udvikler over dagen en pæn varm farve.

Vita Liberata har lige lanceret en ny farveløs Selvbruner Mousse (Invisi Foam Tan Water), der er lavet uden tracefarve, så den er både nem at smøre på med en handske, men smitter heller ikke af på tøjet som nogle produkter kan have en tendens til.

I shoppen finder du også to sæt, som er et godt specialtilbud med enten Mousse eller Lotion, plus Body Blur og en Tanning Mitt til at påføre produktet.
Sættet med mousse finder du her, og sættet med lotion kan du se her
Sættene koster 322,- (du sparer 180,- i ft. enkeltkøb af produkterne)

Vita Liberata har endnu et genialt produkt jeg lige vil nævne. Produktet Ten Minute Tan som du kan bruge mens du bader. Brug en scrub dagen før du ønsker at bruge den, og når du så har vasket dig med en showergel som ikke er olieholdig, påfører du Ten Minute Tan og lader den sidde 10-15 minutter, skyl den af under bruseren og dup dig tør. Vupti så har du en superflot kulør efter 4-6 timer. Jeg bruger den jævnligt, og det passer lige med man kan blive vasket i ansigtet og tage creme og plejeprodukter på, så kan den skylles af igen.

Så står du lige og skal have lidt kulør på kroppen eller ansigtet op til forårets fester eller når solen titter frem og vi skal have lidt af tøjet af.

Vita Liberata

Vita Liberata

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde forårstoner fra CLEAN parfume