932066020159038Fredags Feeling – greenharmony
Skyn Iceland - Et af mine favoritbrands

Fredags Feeling

Synes at den der helt fantastiske fredags feeling er ved at ramme mig. Solen skinner og nu er det endelig ved at være forår. Foråret er min absolutte yndlings årstid, det pibler op af jorden med vintergækker og andre smukke løgvækster. I aften er der finale i X-Factor, og der er bare tre med i finalen der er supergode hver især. Men jeg har nu en svaghed for Place on Earth, da jeg er ret vild med deres harmonier der bare spiller så godt sammen. Helt fra de første programmer syntes jeg at Andreas havde så vild en stemme, at jeg ikke kunne forstå hvorfor han røg ud fra soloartisterne. Heldigvis blev han en del af Place on Earth. Godt sammensat af Blachmann.

Rasmus er også en favorit fordi han er crooner typen der kan se pigerne i øjnene og charmere dem til hjertebanken, han synger også godt.

Sidst men ikke mindst er der jo Jamie Talbot som allerede var en fyr der tog ud og optrådte. Han har også noget særligt over sig, men mon ikke han nok skal klare sig hvis han ikke vinder. Har er ret selvsikker på scenen og det er tit med til at give X Factor.

Nu er det jo ved at være slut med X Factor – hvis det flytter over på TV2 bliver det sjovt at se om de kan køre det videre som en succes.

Jeg tror jeg vil ud at cykle mig en tur i det gode vejr idag, og måske nynne lidt af Kim Larsens ” Det er idag et vej et solskinsvejr” i mit hoved.

God fredag derude 🙂 xoxo Mette/Green Harmony

Relateret billede

Billede er lånt hos DR

 
Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyn Iceland - Et af mine favoritbrands