932066020159038Konfirmation i huset – greenharmony
Fredags Feeling

Konfirmation i huset

Her i søndags blev min dejlige yngste søn konfirmeret. Hvor er det bare dejligt, at fejre dagen med sit barn som nu lige pludselig er voksen. Eller næsten ihvertfald. Dagen gik med den sædvanlige tur i kirke, og da gudstjenesten var slut, havde jeg hyret en ven af huset til at komme forbi og hente den unge mand i en superfed Mercedes V8 AMG – det var dagens overraskelse, som kom lidt bag på den unge mand. Det var en af min ældste drengs kammerater, der samtidig er en habil fotograf. Vi har fået de bedste billeder fra dagen, af en stolt dreng der fik lov at få en tur i en rigtig lækker bil, lidt James Bond er der vel gemt i alle mænd. Bagefter gik turen på restaurant, hvor vi fik dejlig mad og drikke sammen med venner og familie.
Blå mandag blev brugt i Aarhus hvor de unge mennesker først var en tur forbi Rush Trampolin park, derefter i Grossererbadet i Aarhus Svømmehal, hvor der var dampbad for alle pengene. Sidst var der shoppetur til Bruuns Galleri hvor der blev shoppet til den store guldmedalje.
Dagen sluttede med spisning på restaurant Flammen, hvorefter de alle blev kørt hjem til en mindre sø der ligger i byen, hvor der var øl og sodavand til forældre og børn. Virkelig en dejlig dag, som han altid vil tænke tilbage på.

Frederik Konfirmand

Frederik Konfirmand

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags Feeling