932066020159038Miller Harris – Ny parfume i shoppen – greenharmony
Konfirmation i huset

Miller Harris – Ny parfume i shoppen

Miller Harris – Ny parfume i shoppen

Vi har fået et nyt spændende brand i shoppen. Miller Harris.
Miller Harris er ikke et nyt brand, men en serie af de skønneste niche parfumer, som kan matche de store parfume huse med deres virkelig spændende dufte.

Vi har i første omgang valgt at repræsentere følgende af duftene i shoppen:

Lumiére Dorée
Lumiére Dorée – Duft af Citrus, Bergamot og Neroli, og en bund af Musk og Amber.

Rose Silence 
Rose Silence er en intim ren blomsterduft af Roser, Syrlig Solbær og Mandarin. I bunden gemmer der sig Sandeltræ og Musk.

Tea Tonique
Tea Tonique  er noget så sjældent som en duft af The og Bergamot, i bunden finder du Varm Muskat og Birk

L’Eau Magnetique
L’Eau Magnetique er som en salt havbrise med Bergamot, Citrus og Pink Peber. Hvid cedertræ, tonkabønne og sød vanille runder fint af.

Noix De Tubéreuse
Noix De Tubéreuse har Kløver, Mimose og Viol i topduften, og Tuberose, Tonkabønne, Orris og Amber slutter duften fint af. Skøn pudret duft af tuberose.

Poirier D’un Soir
Poirier D’un Soir dufter af frisk Italiensk Bergamot, sød pære, solbær og i hjertet gemmer sig tyrkisk rose og pæon, og slutteligt varmes duften dejligt af med moskus, cedertræ og cashmeretræ.

Citron Citron
Navnet siger det hele Citron Citron er en frisk citrusduft der kan bruges af såvel mænd som kvinder. Citron, appelsin og Lime åbner den friske duft, som så svinger over i lidt mere grønne toner som mynte, basilikum og slutter med mos, cedertræ og Kardemomme. En meget frisk duft der kan bæres af alle.

Vi er vilde med dette fantastiske nye duft univers der har åbnet sig i shoppen, og kan kun anbefale duftene varmt til alle. Min nye personlige favorit er Poirier Une Soir, den duft er jeg selv blevet ret vild med, så lækker en duft. Sving forbi Green Harmony for at læse mere. Vi har de fleste af parfumerne i 50 ml, og Citron Citron fås i 100 ml.

Miller Harris Parfume

Miller Harris Parfume

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmation i huset