932066020159038Man behandler da ikke bumser med olie – vel? – greenharmony
Miller Harris - Ny parfume i shoppen

Man behandler da ikke bumser med olie – vel?

Man behandler da ikke bumser med olie – vel?

(Ikke spons da shoppen er min egen 🙂

Vi kender alle de irriterende bumser/acne der kan dukke op til overfladen når det er allermest ubelejligt (gerne lige op til en fest). Jeg har selv døjet noget med uren hud i mange år da jeg var yngre, og også en del når det kommer til hormonelle udbrud stadig. Men jeg fik en dag et godt råd der hjalp mig med at bekæmpe/lindre mine hudproblemer. Jeg fik at vide, at en god olie kunne være vejen frem. Jeg havde skuret og skrubbet i årevis, men efter jeg begyndte at bruge forskellige olier, fik jeg pludselig en meget pænere, ensartet hud. Min første olie, var Pai Skincare Rosehip Oil, og siden har jeg udvidet repetoiret med bl.a de dejlige olier fra Trilogy Hudpleje, den gode hybenolie Trilogy Rosehip Oil Antioxidant, eller  den nye Trilogy Very Gentle Restoring Oil

Olierne anvender jeg om natten, og om dagen kan jeg finde på at putte en dråbe i min dagcreme, da jeg har tendens til en lidt fedtet T-zone.

I starten anvendte jeg Pai og det gør jeg stadig. Den forrygende hybenkerneolie indeholder en naturlig dosis af naturlig A-vitamin, flere af de gode omega fedtsyrer og masser af C-vitamin og antioxidanter der er med til at give en flot hud. Hver morgen bruger jeg også Merakis Konjac svamp (den sorte når det er slemt) og den normale (den med pink ler når der er ro)

Trilogy har også lavet en olie, Trilogys Antioxidant Rosehip Oil, der også indeholder den lækre hybenolie der forbedrer huden udseende markant, men også Lycopen (rødt pigment fra tomater) og Phytosterol (planteolier) bidrager til en pænere hudfarve og strammer samtidig huden op (bonus tip 🙂

Den sidste bruger jeg mere når huden ikke har det så godt, nemlig Trilogy Very Gentle Restoring Oil, som er en mere nænsom olie der indeholder det botaniske aktiv Syricalm (læs mere her) Af olier kan du finde Maqui frugtolie der er meget fugtgivende og styrker en svækket fugtbarriere, abrikoskerne olie der genopretter og reparerer huden. Sidst men ikke mindst indeholder den havtorn der er sprængfyldt med C-vitamin og rig på Omega 7 (essentielt for produktionen af collagen).  Den er ganske fremragende til at bekæmpe inflammation og styrke en svækket hudbalance.

Med denne behandling får jeg en ret pæn hud, der med alderen faktisk er blevet en del pænere, fri for både bumser, men også pænere uden de trælse ar. Af og til skal man faktisk passe på med at være for hård ved huden med skrappe midler, og istedet vende blikket i retning af en mere skånsom hudpleje. Mit sidste tip – brug altid dagcreme med solfaktor om dagen – men husk også at få den af om natten, den kan godt blokere porerne og medføre uren hud.

Trilogy Dita Von Teese

Trilogy Dita Von Teese

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miller Harris - Ny parfume i shoppen