932066020159038Treat Collection – Vegansk Neglelak med glam power – greenharmony
Stadig Coola på lager til en go' pris

Treat Collection – Vegansk Neglelak med glam power

Det berlinsk baserede mærke Treat Collection, er skabt så cool Berlin møder Hollywoods glam. Dette brand er sofistikeret med med omtanke for planeten og ikke mindst hvis du er veganer. Trendy, og ikke mindst super elegant uden at være for meget. Designet på de skønne flasker med de gyldne låg, er meget chikke, men takket være logoet ikke for overdrevne.

Det er ikke alene en god lak til dine negle, (de er alle uden toxin og indeholder færre syntetiske kemikalier end almindelige lakker), men den er god for alle sanserne; den er den lille daglige dosis af selvforkælelse, der udover at gøre dig smuk, heller ikke ruinerer dig. Så de er sammensat så du kan bruge dem med god samvittighed, og alle er veganske.

Treat Collections farvekort fås i smukke nude nuancer som giver dine negle et smukt velplejet look, til smukke pasteller, taupe, brune og mere intense farver fra grøn, navy, dyb lilla, til fantastiske røde farver i alle nuancer fra postkasserød til koral, pink. til ekstra behandling af dine negle har de

Treat Collection er født i Berlin, så det er en urban trendy serie med kant. Den er lavet til den selvsikre pige eller kvinde med hestehale, khaki parka, skinny jeans og en velsiddende hvid T-shirt som er hendes daglige uniform til at turnere rundt i Berlins gader; men som elsker at få lidt Hollywood Glamour ind når aftenen falder på i storbyen. En moderne Angelina Jolie. Som er fejlfri og stylish i både Berlin og Los Angeles – smart i enhver storby! Sofistikeret, men moderne, glamourøs uden det er for meget, og med en stilfuld attitude.

Ikke giftige farver

Treat Collections lakker er ”5-fri” – det betyder de ikke indeholder de 5 mest farlige syntetiske kemikalier der traditionelt findes i  neglelak: Toluene, Formaldehyd, Formaldehyde Resin, DBP (Phthalater) og Kamfer. Så du behøver ikke være nervøs for at have flotte negle hver dag med disse lakker, de kan endda bruges når du er gravid eller selvom du har børn i nærheden – lakkerne er ugiftige og så meget sundere at bruge end regulære produkter.

Treat Collection

Treat Collection

Køb lakkerne hos Green Harmony – Mette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig Coola på lager til en go' pris