932066020159038Aurelia – Vi anmelder 8 produkter – greenharmony
Aurelia - Probiotisk Hudpleje fra England

Aurelia – Vi anmelder 8 produkter

Nu er det ved at være en uges tid siden vi fik Aurelia på hylderne hos Green Harmony. Så vi har testet nogle af produkterne på egen hud, og bringer her en beskrivelse af produkterne til jer der læser med. Aurelia har produkter til både ansigtet og kroppen, og vi har prøvet de produkter I kan se på billedet + 1 mere der kan ses længere nede på siden.

Aurelia

Aurelia

Lad os starte med ansigtet – efter rens med Miracle Cleanser og Magnitone børste og sidst men ikke mindst en eksfolierende vaskeklud bruger jeg produkterne i denne rækkefølge:

Aurelia Probiotic Concentrate
Lille fin koncentrat med probiotika og peptider, der efter en uges brug giver mærkbart pænere, gennemfugtet hud. Den er jeg rigtig glad for, en lille energibombe til huden med naturlig hyaluronsyre. Rigtig fin under cremen, et par pump er nok når jeg har sprayet med ansigtsmist først. Drøj i brug.

Aurelia Cell Revitalize Day Moisturizer
Lækker luksus dagcreme, som jeg var spændt på, da jeg har tendens til en skinnede T-zone op af dagen. Det har den virkelig klaret fint, huden er velfugtet, og så er den en fantastisk primer før makeup peptider og naturlig hyaluronsyre. Min hud bliver pæn og glat. Det er produkter i den dyre ende, men a little goes a long way, den er meget drøj i brug, jeg bruger kun en lille finger negls størrelse, og det rækker fint.

Aurelia Illuminate and Smooth Puff Reduction Eye Cream
Jeg er ægte B-menneske, så af og til bliver jeg hængende lidt for længe oppe om aftenen, men omvendt er det også tit der de gode ideer kommer, så jeg finder hjælp i en god øjencreme. Den reducerer hævede øjenomgivelser og fugter godt. Jeg får mest poser under øjnene, men jer er sikker på den også vil være god til mørke rande, da den lysner. Husk masser af vand om dagen, det forebygger også hævelser og træt hud, og så er det jo ganske gratis.

Aurelia Restorative Cream Body Cleanser 
Huden begynder at have tendens til at blive mere tør, nu hvor efteråret er kommet, og det kræver masser af fugt. Jeg tog en god vaskesvamp og fordelte produktet og heldigvis er den også ret drøj.
Den er mild og god, og så dufter den dejligt af æteriske olier. Den indeholder Vitamin E og Aloe Vera som er kendt for sine helende og fugtende egenskaber.

Aurelia Firm and Revitalize Dry Body Oil
Hurra for olie efter badet. Jeg har tendens til knastørre skinneben, og den her er en sand helt som næsten bliver suget ind i tør hud. Jeg bruger den mest på benene og armene, da det er der jeg hurtigst får tørre områder. Samtidig har den en opstrammende effekt, så what’s not to like. Tørolie, så den tørrer hurtigt ind.

Aurelia Firm and Replenish Body Serum
Efter olien får resten af kroppen en tur med denne velduftende opstrammende bodylotion/serum. Den er tyndtflydende, så den er nem at fordele. Jeg er ikke så god til alt for tyktflydende bodylotions. Så tørrer den dejlig hurtigt ind så jeg kan komme i tøjet i en ruf om morgenen.

Aurelia Botanical Cream Deodorant (ikke vist på billedet)
En pudret creme deodorant som jeg slutter af med, når hele kroppen er smurt godt ind. Den er utroligt velduftende, og absorberer sved fint, men jeg smører dog et lille ekstra lag på senere på dagen. Jeg synes den gør det godt, og vigtigst af alt, så indeholder den ikke aluminium som ikke er godt for kroppen og helbredet. Jeg tager tit et lille ekstra dup på, fordi den dufter så dejligt.

Aurelia Aromatic and Repair Brighten Handcream
Jeg har nået den alder hvor solens stråler har givet lidt misfarvning på håndryggende. Så jeg har trofast smurt mine hænder morgen og aften med håndcremen, og den fugter godt og dufter skønt. Om den får has på de lidt misfarvede områder, har jeg ikke haft tid til at se endnu, men det tager nok også lid mere end en uge. Men god størrelse at have med i håndtasken når lufferne trænger til fugt – den er god til tørre negle og neglebånd.

Det var en hurtig anmeldelse af produkterne som i kan finde i shoppen netop nu. Aurelia er aldrig testet på dyr, og der er anvendt de reneste botaniske ingredienser samt probiotika som er godt for f.eks. acne, eksem, rosacea og aldersforandringer. Har du brug for hjælp vedr. produkterne, kan du ringe på 5364 5129 eller skrive til info@greenharmony.dk – så giver vi gerne råd og vejledning.

Go’ dag herfra – Mette/Green Harmony

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aurelia - Probiotisk Hudpleje fra England