932066020159038Turen går til …….. Middelhavet – greenharmony
CLEAN Ultimate Summer Collection

Turen går til …….. Middelhavet

Jeg har netop været på en helt fantastisk tur på krydstogt i Sydeuropa. Vi var på et krydstogtskib rundt i Middelhavet og fangede en masse skønne billeder, hvor jeg lige vil dele nogle med jer.

Det har været en fantastisk tur, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at komme på igen, især Rom som virkelig er en smuk storby med en masse kultur og grønne oaser overalt.

img_1034

Dag. 1 – Turen startede i Ravenna, vi sejlede langs Cote d’ Azur om natten, og 1. dag blev brugt i Marseille.
Dag 2 – Ankom vi så til Barcelona hvor hovedattraktionen nok må siges at være Gaudis mesterværk Sagrada Familia.
Dag 3 – Lagde båden til havn i Valencia, hvor vi var på en byvandring til fods, og landede så på det største foodmarket, hvor du kunne finde alt fra Vinbjergsnegle til Kæmpe modne appelsiner.
Dag 4 – Var vi på båden hele dagen, hvor der var rig lejlighed til at komme en tur i casinoet, i teatret, i det hele taget var det en dag i afslapningens tegn.
Dag 5  – Cagliara var den næste havn hvor vi gik rundt et par timer, for at udforske Sardiniens hovedstad. Den var lidt typisk sydeuropæisk med vasketøj mellem husene.
Dag 6 – Turen går til Rom. Det var nok dagen jeg havde ventet mest på, for jeg elsker storbyer, og fik lige snuset til Rom i en 8 timer, hvor vi nåede at komme forbi Colloseum, Trevifontænen og kæmpekirken Pantheon. Pga. tidmangel nåede vi desværre ikke forbi Peterskirken, men så er der jo en grund til at komme forbi igen.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLEAN Ultimate Summer Collection