932066020159038Ny webshop – endelig i luften – masser af 2017 efterårsnyt på vej – greenharmony
Ecooking - Hudpleje der virker og er nede på jorden

Ny webshop – endelig i luften – masser af 2017 efterårsnyt på vej

Efter en god omgang arbejde, er vores nye webshop nu kommet i luften, og den er blevet ganske flot hvis vi selv skal sige det. Der er ændret noget på søgemulighederne, og vi håber selvfølgelig at i vil tage godt imod den.

Nyheder fra CLEAN Fall 2017


Vi har gang i en hel masse ting i øjeblikket – der er bl.a. masser af nyheder på vej fra CLEAN Parfume og Pai Skincare. Så har vi fået fat i et spændende parfumebrand, mere kan vi ikke sige om det, hold øje i efteråret. For lige at give et indblik i hvad det er der kommer, kan vi løfte sløret for en ny lækker parfume, Clean Warm Cashmere som er en søster til Clean Cashmere

Der kommer igen nye lækre juleæsker fra CLEAN med gode dufttilbud på flere sampak løsninger.

I løbet af efteråret vil der også komme CLEAN rollerball collection i både 5×5 ml og 3×5 ml. En klassiker under juletræet eller som værtindegave.

Warm Cashmere 30 ml

Pai Skincare – nyhed 2017


Pai barsler med en ny mild SLS fri kropssæbe kropssæbe Camellia og Bergamot Gentle Genius Body Wash, der er  formuleret i samme stil som Pai Skincare Gentle Hydrating Cleanser, blot i en sæbeudgave. Med i købet følger endda en Konjac Sponge til kroppen.

Camellia Bergamot Genlte Body Wash

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecooking - Hudpleje der virker og er nede på jorden