932066020159038Høj på livet af juice – greenharmony
Køb udgået hudpleje til nedsat pris - spar op til 50%

Høj på livet af juice

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=23722&bannerid=52999

Høj på livet af juice

Kan man blive høj på livet af juice. Ja det kan man helt sikkert, og jeg har flere gange taget en juicekur som har hjulpet mig godt på vej med et vægttab, eller i det mindste har gjort at bukserne har strammet knap så meget. I øjeblikket tager Mads Bo rundt og holder foredrag i landet, og jeg skal helt sikkert afsted for at høre om de seneste ideer og trends fra Mads Bo. Hvis du klikker på banneret ovenfor, kan du se datoer for hvornår Mads kommer rundt i landet og fortæller om de dejlige juicer som kan medvirke til et øget velvære og velbefindende. En uge med Detox på juice er aldrig af vejen.

Jeg plejer at finde mine favoritter inde på High On Life, hvor der ligger masser af opskrifter på sunde juicer, der lige kan give det ekstra spark i hverdagen, som der kan være brug for, specielt her i vintertiden hvor energien kan være lidt lav. Kig forbi hos Mads Bo og se alle de lækre opskrifter der er på lækre juicer.

High On Life Juicebøger 

Vitamix

Viste bannere og links er affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb udgået hudpleje til nedsat pris - spar op til 50%