932066020159038Aurelia – Probiotisk Hudpleje fra England – greenharmony
Treat Collection - Vegansk Neglelak med glam power

Aurelia – Probiotisk Hudpleje fra England

Aurelia – Probiotisk Hudpleje fra England

Jeg må tilstå, at det er med stor glæde, og ikke mindst stolthed, at jeg har fået lov at repræsentere Aurelias Probiotiske hudpleje serie i min webshop Green Harmony. Det er et mærke som jeg virkelig længe har haft et godt øje til, lige siden jeg læste en anbefaling fra en af mine favoritbloggere Anette Kirstine Poulsen, Beautyspace. Anette ved virkelig hvad hun taler om, og jeg lytter altid godt efter når hun er på enten bloggen, Børsen eller TV2. Læs f.eks. Anettes indlæg om Aurelias deodorant som lagde England ned. For hudpleje er ikke kun noget der skal klaskes på om morgenen. Det er også et spørgsmål om standpunkter, især indenfor den industri jeg beskæftiger mig mest med, nemlig de økologiske og veganske produkter. Aurelia vandt Danish Beauty Award 2018 som Årets nye brand og produktet Botanical Cream Deodorant var nomineret, dog uden at vinde.

Aurelia Probiotisk Hudpleje

Aurelia Probiotisk Hudpleje

Aurelia er et multiaward vindende probiotisk hudpleje brand fra England, der sammensmelter bio-organisk botanik, og beskytter huden indefra. Skabt af Claire Vero der opdagede hvilken forskel probiotika gjorde for huden, og hun satte sig for at begynde at fremstille en hudpleje serie med probiotiske produkter. Aurelia har vundet over 70 priser på bare 4 år, og har været nævnt i 1900 artikler i den globale presse, så her har vi at gøre med et brand der virkelig formår at både virke og begejstre.

Så kig forbi shoppen og se mere under Aurelia – Aurelia betyder gylden på latin eller at stråle. Et navn hun havde planlagt at ville døbe sin datter.

Deres mission, er at ændre hudpleje med probiotiske formler, suppleret med skønne dufte fra essentielle olier, og ingen af Aurelias produkter er testet på dyr. Det har de papir på.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Treat Collection - Vegansk Neglelak med glam power